Biografi

Det er vel her jeg skal skrive litt om meg selv..  Synes ofte det er litt vanskelig. Men skal prøve så godt jeg kan uten og kjede noen.

Jeg har hele livet vært en sprudlende og aktiv jente. Kanskje litt for aktiv. Det er lettere og fortelle noen hva jeg ikke har jobbet med, en motsatt :-)

Men i 2001 satte en ride ulykke en stopper for veldig mye av min aktivitet. Og tre år senere pådro jeg meg et ankelbrudd som påvirket ryggskaden min til det værre. Det tok meg mange år og komme på beina igjen.

Men i 2007 satte jeg meg på skolebenken igjen og utdannet meg til makeup artist ved Art Complextion i Oslo. En fantastisk skole, med fantastiske lærere. Utdanningen jeg fikk inneholdt :

Elementær makeup
Show makeup
Foto makeup
Lyssetting
Periode makeup
Hårstyling
tv/video makeup
Litt om film
Teaterkarakter
Spesialeffekter
mm...

10 dagers hårstylist kurs i regi av Art Complexion og Kjell Nordstrøm

4 dagers støpekurs i regi av Art complexion og julie Clark, en fantastisk maskør ved Oslo Nye Teater.

I 2008 begynnte jeg og jobbe med dette, og jeg følte meg som verdens heldigste. For og få jobbe med noe man egentlig føler er en hobby er jo bare helt fantastisk. Desverre varte ikke gleden lenge. Men jeg følte jeg fikk mye erfaring og jeg fikk jobbet med mange fantastiske mennesker i løpet av denne perioden. Både norske topp fotografer og utlandske. Flotte modeller fra alle verdensdeler. Jeg har blitt publisert, har forsider og også gjort liveshow. Både for hår og klær.

Nå er det bare en hobby, men en hobby jeg ikke er villig til og gi slipp på ;-)

Når jeg ikke lenger jobbet med makeup, så ble jeg en liten nettgik. Jeg lærte meg og lage nettsider, og synes det var veldig gøy. Så denne siden har jeg laget helt selv :-)

Så i 2011 begynnte jeg og lage kort. Det var en hobby som virkelig gjorde at jeg slappet av og koste meg. Men det er en veldig dyr hobby.

Så det var da ideen kom om og ta ned min gamle makeupside (som kun omhandlet makeup), og lage denne siden her som nå blir min hobby side. Så her kan du se makeupen min, kjøpe kort, og etterhvert bestille makeup kurs.

Vil også lage en egen side med møbler/ReDesign. Har jo drevet en del med det, men bare som hobby. Men nå i det siste har jeg også malt, reparert og redesignet for andre. Og fått spørsmål om og holde kurs og lignende. Så da er det bare og begynne og legge ut bilder av det jeg lager/gjør, også ser jeg om det går noen vei ;-)

Håper du koser deg mens du er her inne. Og har du tilbakemeldinger, posetive eller negative så kan du gjerne sende de til meg This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .