Ting blir mislykket iblant

Det er ikke alltid en shoot blir vellykket. Sånn er det bare. Og dette er den ene min som gikk virkelig galt.

Jeg fikk en telefon fra fotografen Thomas Bergmair. En kjent fotograf fra Østerike. Han er kjent for sine bilder som han tar i Grand Canyon. Han hadde fått et oppdrag i Norge, hvor han skulle ta bilder av to unge Mongolske jenter. Oppdraget var igjenom en bekjent av hans kone som også er Mongolsk.

Så når de ankom Norge reiste jeg og møtte de og jeg fikk se portefolien til jentene. De ville jeg skullle gjøre en makeup de ikke hadde i portefolien sin. Vi avtalte da en kreativ shoot, og skulle møtes på Majorstuen dagen derpå.

Dagen derpå ble en hektisk dag, med mye makeup. Når makeup var ferdig fikk modellene beskjed om at de foran kamera skulle være aggresive og gjerne skrike mot fotografen. Dette slik at bildene ble litt "dyriske". Ikke vet jeg hva som skjedde. Kanskje det ble litt mye språkbarrierer?

Thomas sendte meg det han mente var de beste bildene og vi ble enige om at dette ikke gikk ann og bruke.

Mens jentene var til shoot, så spurte jenta til Thomas om jeg kunne gi henne slik sminke også. Og det fikk hun selvfølgelig. Og når de kom til hotellet, tok Thomas noen bilder av henne. Så det siste bildet under her er av henne. Og de to første er av de Mongolske modellene.

Men jeg kan i det minste vise til at jeg har faktisk jobbet med Thomas som fotograf!