Sølvshoot

En dag med kroppsmaling og kreativ styling

Modell Irene Deila stilte opp på en dags varsel til denne shooten. Beundringsverdig.. Hun er en fantastisk person, og utrolig lett og jobbe med. Hun har også vært på forsiden av bladet FMH og gjør det bra som modell

Fotografen er Lars Ervik, og han har tilhold på majorstuen i oslo, i studio vibekesgate. Han har en utrolig flott personlighet, og er også utrolig behagelig og jobbe med.

Jeg vil takke de begge spesielt for denne shooten.. Den var utrolig lærerik, og de var utrolig tålmodige med meg. Jeg som løper som en strikkball med mine ideer, og hyler av glede og roper dette er hollywood glam hver gang et bra bilde dukket opp på skjermen.. Og når det er Lars som tar bilder så skjer jo det veldig ofte..

Og siden alle bildene ikke kan puttes i portefolien min legger jeg ut noen her. Men viktig notis; Bilder med nettadr til Lars er uredigerte bilder, og enda så er de så flotte :

Her er hovedbildet som er blitt brukt mye i ettertid.

 

Så et par jeg likte veldig veldig godt :

 

Og siden det er en del mennesker som har spurt meg om det er sort hvit bilder må jeg jo bare legge ved et bilde hvor jeg korrigerer litt sminke på settet :