Historie

Noen shoot husker man bedre en andre, og noen blir veldig spesielle. Så her lager jeg en form for blogg slik at du kan se litt mer av noen få shoot jeg har vært med på.

Kreativ fashion shoot med Kolbrun Inga og Elle Bugge

Kreativiteten florerte i kongeparken denne dagen, og vi storkoste oss.

Kolbrun Inga er en fotograf fra Island med en visjon om og aldri redigere bildene sine noe hun glimrende klarer.
Hun har en kreativitet i seg mange av oss kan misunne.
Og et fantastisk menneske og jobbe med.

Modellen heter Elle Bugge, og hun gjør det stort som modell i England, hvor hun studerer.
Elle er også stylist, så hun er en drøm og jobbe med både for fotograf og makeup artist.

 

Shoot`en er gjort i kongeparken.

 

 

 

Ting blir mislykket iblant

Det er ikke alltid en shoot blir vellykket. Sånn er det bare. Og dette er den ene min som gikk virkelig galt.

Jeg fikk en telefon fra fotografen Thomas Bergmair. En kjent fotograf fra Østerike. Han er kjent for sine bilder som han tar i Grand Canyon. Han hadde fått et oppdrag i Norge, hvor han skulle ta bilder av to unge Mongolske jenter. Oppdraget var igjenom en bekjent av hans kone som også er Mongolsk.

Så når de ankom Norge reiste jeg og møtte de og jeg fikk se portefolien til jentene. De ville jeg skullle gjøre en makeup de ikke hadde i portefolien sin. Vi avtalte da en kreativ shoot, og skulle møtes på Majorstuen dagen derpå.

Dagen derpå ble en hektisk dag, med mye makeup. Når makeup var ferdig fikk modellene beskjed om at de foran kamera skulle være aggresive og gjerne skrike mot fotografen. Dette slik at bildene ble litt "dyriske". Ikke vet jeg hva som skjedde. Kanskje det ble litt mye språkbarrierer?

Thomas sendte meg det han mente var de beste bildene og vi ble enige om at dette ikke gikk ann og bruke.

Mens jentene var til shoot, så spurte jenta til Thomas om jeg kunne gi henne slik sminke også. Og det fikk hun selvfølgelig. Og når de kom til hotellet, tok Thomas noen bilder av henne. Så det siste bildet under her er av henne. Og de to første er av de Mongolske modellene.

Men jeg kan i det minste vise til at jeg har faktisk jobbet med Thomas som fotograf!

 

 

 

Sølvshoot

En dag med kroppsmaling og kreativ styling

Modell Irene Deila stilte opp på en dags varsel til denne shooten. Beundringsverdig.. Hun er en fantastisk person, og utrolig lett og jobbe med. Hun har også vært på forsiden av bladet FMH og gjør det bra som modell

Fotografen er Lars Ervik, og han har tilhold på majorstuen i oslo, i studio vibekesgate. Han har en utrolig flott personlighet, og er også utrolig behagelig og jobbe med.

Jeg vil takke de begge spesielt for denne shooten.. Den var utrolig lærerik, og de var utrolig tålmodige med meg. Jeg som løper som en strikkball med mine ideer, og hyler av glede og roper dette er hollywood glam hver gang et bra bilde dukket opp på skjermen.. Og når det er Lars som tar bilder så skjer jo det veldig ofte..

Og siden alle bildene ikke kan puttes i portefolien min legger jeg ut noen her. Men viktig notis; Bilder med nettadr til Lars er uredigerte bilder, og enda så er de så flotte :

Her er hovedbildet som er blitt brukt mye i ettertid.

 

Så et par jeg likte veldig veldig godt :

 

Og siden det er en del mennesker som har spurt meg om det er sort hvit bilder må jeg jo bare legge ved et bilde hvor jeg korrigerer litt sminke på settet :

Scanbike utgave 100

Utfordrende shoot med Per Heimly som fotograf

Scanbike hadde tenkt stort til sitt 100 nummers jubeleum.
For første gang skulle de ha to sykkler på forsiden, og de fikk inn Udo, vokalisten i gammle Accept, nå vokalist i eget band U.D.O. til forsiden, og velkjente Per Heimly skulle ha æren av og ta bildene.
Og jeg fikk æren av og gjøre makup. Sminket tre jenter, og deretter Udo,og så var shooten i gang.

Bladet kom i handel mai 2010.

Og når bladet kom i handelen så viste det seg at den svenske ledelsen ikke godkjente forsiden. Så da ble det bare en av jentene der.. Men her kommer litt bilder fra shooten. Jeg er jo bare så utrolig overlykkelig over og ha fått møtt noen musikkhelter fra min søte ungdomstid.

 

 

 

 

 

More Articles...

  1. Showmodels